Condicions generals de venda

Les presents condicions generals de venda regulen totes les relacions entre:

L’associació CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL i els seus socis internautes (“El soci”).

Els socis poden posar-se en contacte amb el club a través del correu electrònic info@cecolldepal.cat.

Abans d’efectuar qualsevol transacció, el soci reconeix conèixer i declara acceptar aquestes condicions des del moment en que fa clic en el botó “Accepto”.

 
1/ Condicions particulars de venda

El soci reconeix conèixer, en el moment de la realització de la comanda, les condicions particulars de venda indicades en la pantalla (nom, preu/quotes de les activitats, quantitat, color, detalls dels serveis/activitatss, cost de les prestacions, etc.) i declara expressament acceptar-les sense cap reserva. La realització de la comanda i la seva confirmació per part del soci materialitzen l’acceptació plena i completa de les condicions particulars de venda, solament aplicables a la comanda.

 

2/ Comanda

El soci efectua la comanda clicant a la pestanya “finalitzar comanda» o quan realitza transferència si no hi ha “finalitzar comanda”. En el primer cas, la comanda s’afegeix a un total que recull tots els articles confirmats pel soci en clicar en el botó «accepto les condicions generals de venda i realitzo el pagament» en la barra del menú.

Els sistemes de registre automàtic del CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL serveixen de justificant de la naturalesa, del contingut i de la data de la comanda.

3/ Confirmació del demanat

El CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL confirma l’acceptació de la seva comanda al soci a través del mitjà que aquest triï: correu electrònic. La venda no finalitzarà fins que el CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL confirmi la comanda.

CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL es reserva la possibilitat de no confirmar una comanda per algun motiu en concret com la reserva fora de termini, aforament complet de grups, un problema relatiu a la meteorologia que impedeixi l’activitat, una comanda anormal o un problema previsible referent al lliurament. CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL li ho informarà el soci.

No podran realitzar-se comandes noves fins que el soci hagi efectuat el pagament de les sumes degudes en concepte de les comandes anteriors. Així mateix, la reserva dels serveis no es transferirà completament fins que la societat CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL rebi les sumes degudes pel soci.

 

4/ Cancel·lacions de comandes

Si desitges cancel·lar una comanda una vegada realitzat, has de fer-lo abans de rebre la confirmació per email que la comanda ha estat CONFIRMADA. Aconsellem fer-ho, exclusivament, mitjançant correu electrònic a l’adressa info@cecolldepal.cat.  D’aquesta manera podrem garantir-te l’atenció a la teva sol·licitud. Si ho realitzes per qualsevol altra via, no podem assegurar la cancel·lació a temps.ç

 

5/ Preu-Quotes serveis Club

Tots els preus s’indiquen en euros i inclouen IVA. El preu cobrat al soci és el preu indicat en la confirmació de la comanda enviada pel CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL. El pagament dels productes i serveis es realitza per targeta de crèdit en un entorn segur del servidor del nostre proveïdor o transferència bancària. El càrrec en la targeta de crèdit del soci s’efectuarà en euros 1-3 dies després de l’acceptació de la comanda per part de CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL.

 

6/ Fitxa dels productes/serveis del club esquí

Les fotografies que mostren els productes es faciliten a títol indicatiu. Els textos que acompanyen a aquestes fotografies són la reproducció d’informació d’activitats anteriors o de mostra.

 
7/ Condicions de pagament i formes de pagament

Una vegada seleccionades les activitats/programes, s’ha de passar per caixa per a finalitzar la compra.

El pagament mitjançant targeta es realitza a través de la nostra Passarel·la, gestionada per BBVA.

Les targetes que actualment admet són: American Express / Visa / Visa electró.

Tota l’operació és gestionada directament per BBVA pel que la confidencialitat en la transacció és absoluta. Una vegada seleccionada l’opció de pagament amb targeta, s’haurà d’acceptar els termes i facilitar les dades de la targeta amb la qual es vol pagar. Després d’això el soci acceptarà el mitjà de pagament i serà redirigit a la Passarel·la de Pagament Segur de BBVA, on se seguiran unes senzilles instruccions per a realitzar-ho. El soci rebrà un missatge confirmant que el pagament s’ha realitzat correctament.

Aquesta forma de pagament no està subjecta a comissions i és 100% segura.

 
8/ Seguretat de la informació privada (Comissió Nacional Informàtica i Llibertat)

CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL està obligat a protegir la seva informació privada. Les dades personals recaptades durant la seva connexió al nostre lloc comercial solament s’utilitzaran per a tractar la seva comanda. No vendrem, arrendarem o divulgarem les seves dades personals a cap persona (ni a tercers).

 
9/ Informació sol·licitada

En realitzar comandes de serveis a través del lloc WWW.CECOLLDEPAL.CAT, consent que el CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL utilitzi dades nominatives sobre vostè, comunicats per vostè o recaptats a través del funcionament del lloc. Aquestes dades (noms, adreça d’e-mail, adreça postal, número de targeta de crèdit amb la seva data de caducitat, etc…) són necessaris perquè puguem tractar les seves comandes.

 
10/ Seguretat de les dades personals

L’enviament de comandes (contenen la informació sobre el seu compte) es realitza a través d’un servidor segur. El programa de seguretat (SSL) codifica tota la informació que escriu abans que se’ns enviï. Així mateix, les transmissions de missatges es protegeixen contra l’accés no autoritzat per part de tercers.

 

11/ Propietat intel·lectual

Quan es connecti al lloc d’Internet creada per CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL, titular de tots els drets de propietat intel·lectual d’aquest, el soci no podrà copiar o descarregar la totalitat o part del seu contingut, sense autorització prèvia i expressa de CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL.

 
12/ Posar-se en contacte amb nosaltres

Si té alguna pregunta sobre les activitats cel CLUB D’ESQUÍ COLL DE PAL o  sobre la seva comanda, enviï’ns un e-mail a info@cecolldepal.cat

Una cordial salutació.